Brandporte der beskytter virksomheden

Brandporte til erhverv og industri

Vores brandskydeporte og branddøre forhindrer brand og røg i at brede sig i blandt andet industribygninger, lagerhaller og butikker. 

Alle branddøre og brandporte er testet og opfylder kravene for brandhæmmende døre og porte. Vi tilbyder et bredt udvalg af et- eller tofløjede brandporte og branddøre fra blandt andet Multitek, IM-door, Somati System og Novoferm.

Hos Sevel Portservice råder vi over et professionelt udvalg af brandskydeporte og branddøre, der effektivt forhindrer brand og røg i at brede sig i industribygninger, lagerhaller og butikker. Vores porte fungerer derfor som effektiv og præventiv beskyttelse for din virksomhed. Alle vores branddøre og brandporte er nøje gennemtestede og opfylder de nyeste krav for brandhæmmende døre og porte.

Gert, Indehaver af Sevel Portservice

Gert, Indehaver af Sevel Portservice

“Vi er specialister i at finde den rigtige løsning på dit behov, uanset om du har brug for en helt ny brandport eller branddør, service eller reparationer på eksisterende brandporte og branddøre”

Vi laver følgende løsninger indenfor brandporte

Rulle branddøre

Rulle brandport

Rulle brandporte

Rulle brandport

Brandporte skydedøre

Skydedør brandport

Hejse brandporte

Hejse brandporte

Ledhejse brandporte

Ledhejse brandporte

Leverer og monterer i hele landet

Hvis du overvejer at få monteret en brandport eller branddør, er der ingen begrænsninger, hvis valget falder på os. For udover at levere skræddersyede løsninger og en service i topklasse, så hindrer geografien os ikke.

Som professionel montør tilbyder vi nemlig både at køre, levere og montere i hele landet. Bor du derfor ikke i nærheden af 7830 Vinderup, er det ikke noget problem, da vi kører på hele Sjælland, Jylland og på øerne. Vi er landsdækkende og kan derfor tilbyde vores professionelle løsninger til enhver virksomhed, der har en interesse for det.

Du skal derfor endeligt ikke holde dig tilbage, da vi gerne kører langt for at levere og montere en branddør eller brandport.

Brandport fra Sevel Portservice
Service Bil Sevel Portservice
Eftersyn af brandport med dokumentation

Når vi kommer for at udføre en service eller et eftersyn af brandport, afslutter vi det altid med påsætning af servicemærkat på porten eller døren. Derudover udfylder vi et kontrolskema over hver serviceret enhed. Skemaerne samles både hos dig som virksomhed, ligesom vi opbevarer en kopi, så du altid har mulighed for at få fat i dokumentationen.

Glad Smiley til brandporte4,6 ud af 5 ★★★★★          12 års erfaring med brandporte+12 års erfaring
Sikker dokumentation af brandporte serviceSikker dokumentation      En fast pris på brandporteVi laver én fast pris!

Vi servicerer og reparerer brandporte 

Sevel Portservice tilbyder faste serviceaftaler, hvor servicen er i højsædet, så du kan føle dig tryg og sikker ved din løsning fra os. Den gode service er en høj prioritering for os, da brandsikkerhed er meget vigtig for din virksomhed.

Siden 2007 har vi serviceret brandporte og branddøre rundt om i hele landet fra blandt andet Multitek, IM Door, Nassau, Crawford, Albany, Novoferm og mange andre anerkendte fabrikater på markedet. Med vores mange års erfaring har vi oparbejdet en høj ekspertise på området, ligesom vi har et indgående kendskab til de modeller og typer af brandporte, der findes rundt omkring i de danske virksomheder. Det gør os i stand til at yde den mest optimale service.

Vigtigt at nævne er, at vi servicerer brandporte og branddøre i henhold til Dansk Brand- og Sikringsteknisk Instituts (DBI) vejledning 26 omkring vedligehold og afprøvning. Det gør vi, da DBI er godkendt som teknologisk serviceinstitut på det brandtekniske område og derfor rådgiver og inspicerer mange produkter og virksomheder hvert år.

Det er vigtigt at få udført service på dine brandporte og branddøre jævnligt, så du sikrer dig, at de fortsat fungerer optimalt og kan yde den brandsikkerhed, de er ment til.

Vil du derfor gerne have en samarbejdspartner, der sørger for hurtig reparation, har et stort reservedelslager, har mere end 10 års erfaring i branchen og altid sørger for sikker dokumentation, er det os du skal hive fat i.

Vil du ringes op omkring brandporte?

Gert Pedersen E-montage

Vil du gerne høre nærmere om vores løsninger? Og har du brug for en konkret pris for at tage en endelig beslutning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20270672 eller sende os en mail på info@sevelportservice.dk. Så tager vi en grundig snak med dig eller nærlæser din mail og vender tilbage med dybdegående spørgsmål, så vi kan give dig en skarp og skræddersyet pris.

Skriv til mig her

Så sørger jeg for, at vende tilbage til dig med dine spørgsmål. Jeg står inde for kvalitet og personlig service.

Hvorfor få monteret brandskydeporte?

Hvis du i din virksomhed ikke har branddøre eller brandporte monteret, eller du har løsninger, som ikke lukker korrekt, sætter du brandsektioneringen ud af funktion. Det betyder med andre ord, at du giver branden mulighed for at sprede sig. Ikke nok med det giver du også brandvæsnet ringere mulighed for at begrænse omfanget af branden, da den uhindret kan sprede sig til resten af din bygning.

Det er derfor yderst vigtigt, at du som virksomhed har et stort fokus på at montere brandskydeporte – og at det bliver udført korrekt.

Brandskydeport

Fordelene ved en brandport og branddør er:

• Den forhindrer brand og røg i at brede sig.
• Den kan monteres højrevendt eller venstrevendt alt efter bygningen.
• Der er mulighed for automatik til at åbne og lukke både porte og døre.
• De overholder de nyeste europæiske normer for brandsikkerhed.

Du opnår derfor en langt større sikkerhed i dine bygninger. En solid brandport eller branddør fra os kan være den helt afgørende forskel mellem liv og død i tilfælde af en brand eller at skaderne begrænses betydeligt, da du vinder dyrebar tid til evakuering, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Økonomiske fordele:

Der er naturligvis også en økonomisk fordel i monteringen af professionelle branddøre og porte, da en brand kan have store økonomiske konsekvenser. Ved at være i stand til at begrænse ilden til så begrænset et område som muligt, vinder du mere tid til at slukke ilden, hvilket sikrer, at der opstår minimal skade på bygningen, interiør med mere.

Grundene til at få monteret en branddør eller brandport er derfor ikke til at overse, da det giver dig og din virksomhed maksimal beskyttelse i en situation, hvor der uden effektiv brandsikring kan være uoverskuelige følger og konsekvenser.

Hos Sevel Porteservice er alle vores løsninger professionelle, ligesom vi har den nyeste certificering. Med os som montør overlader du din virksomhed i sikre hænder.

Brandporte rullejalousier

Når det kommer til rullejalousier og brandledhejseporte, skal de leve op til høje EU-normer. Dette kan være en jungle at finde rundt i, da der er mange krav og muligheder. Dette har vi naturligvis helt styr på og kan derfor hjælpe dig med afklaring af dine behov.

Med brandporte og rullejalousier er brandsikkerheden helt i top

Med vores brandporte, der blandt andet fungerer som ledhejseporte og rullejalousier, er brandsikkerheden helt i top. Det er den, da vi kan montere brandsikring, der er nøje afstemt med dine og virksomhedens behov, og hvad der er mulighed for.

Vores brandledhejseporte, der fungerer som helt almindelige ledhejseporte, kan bruges steder, hvor der ikke er plads til almindelige brandeskydeporte. Det kan for eksempel være i lokaler og rum, hvor reoler begrænser pladsen, eller der generelt er begrænset med sideafstand.

Vores rullejalousier fungerer som et rullegardin, hvor brandjalousiet rulles omkring en valse ovenover portåbningen og er derfor også en løsning, som kan benyttes i lokaler og rum, hvor pladsen ikke er til en skydedør.

Rigtigt mange fordele med brandledhejseport

Fordelene ved en brandledhejseport eller et rullejalousi er:

  • Forhindrer brand og røg i at brede sig.
  • Kan monteres så den fylder meget lidt.
  • Optager ingen vægplads.
  • Der kan indbygges gangdør i brandledhejseporten.
  • Kan bruges som almindelig port og yder samtidig bedste brandsikkerhed.
  • Overholder de nyeste europæiske normer for brandsikkerhed.

Brandsikkerheden kan derfor uanset omstændigheder blive helt i top i et samarbejde med os, da vi har løsninger, der kan sikre din bygning uanset forhold. Både brandledhejseporte og rullejalousier er en hurtig, sikker og effektiv brandsikring, som vi på det varmeste anbefaler, at du får monteret i din virksomheds bygninger.

Ledhejse brandport

Om Sevel Portservice

Hos Sevel Portservice er vi specialiserede i alle typer porte
– fra garageporte til industri- og brandporte.

Sevel Portservice tilbyder salg og service af porte og industridøre.

Med udgangspunkt i 7830 Vinderup når vi hurtigt rundt i landet. Derfor kan vi tilbyde salg og service med nærhed, uanset hvor dit firma er placeret på landkortet.

Vi er specialister i at finde den rigtige løsning på dit behov, uanset om du har brug for en helt ny port eller dør, service eller reparationer på eksisterende porte og døre.

Kontakt

Djeldvej 36
7830 Vinderup