Portservice

Erfaring siden 2007 i service og reparation

Sevel Portservice tilbyder faste serviceaftaler, hvor lige netop servicen er i fokus – har højeste prioritet – er i højsædet, eller lignende formulering for at fremhæve vigtigheden af service.

Vi har erfaring siden 2007 med servicering af porte og døre fra blandt andet Multitek, IM Door, Nassau, Crawford, Albany, Novoferm og mange andre fabrikater på markedet.

Det betyder, at vi har et indgående kendskab til de modeller og typer af brandporte og industriporte, der findes rundt omkring i de danske virksomheder, og vi kan dermed yde den optimale service.

Vi servicerer brandporte og døre i henhold til Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) vejledning 26 omkring vedligehold og afprøvning. DBI er godkendt som teknologisk serviceinstitut på det brandtekniske område og rådgiver og inspicerer hvert år mange produkter og virksomheder.

Reparation

Har trucken været imod porten, er der fejl på portautomatikken, eller er et hængsel faldet af døren, kommer vi gerne og reparerer dette for jer. Ombygninger af brandporte fra eks. smeltesikring til ABDL-anlæg eller flytning af en port til et nyt murhul klarer vi også.

Vi har mange reservedele på lager. Har vi ikke dine, skaffer vi dem hurtigst og billigst muligt.

Sikker dokumentation

Et eftersyn afsluttes med påsætning af servicemærkat på porten eller døren, samt udfyldelse af et kontrolskema over hver serviceret enhed. Skemaerne samles hos virksomheden, ligesom vi opbevarer en kopi.

Kontakt os endelig, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi finder vi den rigtige løsning.

Fakta og fordele

10 års erfaring i service og reparation af alle slags porte og branddøre.
Stort reservedelslager.
Sikker dokumentation for service.
Hurtig reparation af porte og branddøre.
Salg af alle typer porte og branddøre.

Download

Vil du ringes op?

Om Sevel Portservice

Hos Sevel Portservice er vi specialiserede i alle typer porte
– fra garageporte til industri- og brandporte.

Sevel Portservice tilbyder salg og service af porte og industridøre.

Med udgangspunkt i 7830 Vinderup når vi hurtigt rundt i landet. Derfor kan vi tilbyde salg og service med nærhed, uanset hvor dit firma er placeret på landkortet.

Vi er specialister i at finde den rigtige løsning på dit behov, uanset om du har brug for en helt ny port eller dør, service eller reparationer på eksisterende porte og døre.

Kontakt

Djeldvej 36
7830 Vinderup